414
Views
New media concept: MuzeulPietonilor.ro
Fieldwork: Alexandra Anghel, Bernadeta Pătrașcu, Grig Vulpe
Sound Design: Adel Bakutayan
Photography: Bernadeta Pătrașcu
Assistant producer: Marius Moga, Dan Burzo
* * * 
Eco VR Delivery aduce în fața publicului un concept newmedia participativ imaginat de Muzeul Pietonilor și implementat altături de Samsung și Let’s Do It, Romania în cadrul Someș Delivery 2018 | Someșul de la firul ierbii.

Dezvoltat în jurul unor instalații eco-multimedia cu caracter informativ și educațional, demersul își propune să faciliteze o imagine de ansamblu privind situația deșeurilor de-a lungul râului Someș - cât și să impulsioneze o dezbatere cetățenească mai amplă privind reducerea poluării și managementul deșeurilor. Sperăm, prin munca depusă, ca noi toți să devenim mai responsabili față de habitatul contemporan și mediul înconjurător. 

MuzeulPietonilor.ro reprezintă o platformă independentă ce conectează și promovează inovatori sociali, tineri cercetători, artiști, operatori culturali și cetățeni activi - un demers multidisciplinar de explorare și reformă urbană prin intermediul noilor tehnologii media.

http://muzeulpietonilor.ro

* * * 
💧 Eveniment organizat în cadrul Someș Delivery - un proiect independent care provoacă și testează ideile comunității pentru integrarea Someșului în viața orașului Cluj-Napoca. Ediția 2018 va fi realizată împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun. Organizatori: Asociația miniMASS, Fundația Cărturești, Ordinul Arhitecților.

👉 Lidl Romania este o companie care acționează sustenabil în toate domeniile de activitate. Aceasta este metoda companiei de a își îndeplini promisiunea cu privire la calitate și, în același timp, de a asigura viitorul pentru Lidl și pentru societate. Compania se implică activ în soluționarea nevoilor din comunitățile din care face parte, în cadrul a 5 piloni principali: sortimentul de produse, mediul, societatea, angajații și partenerii de afaceri.

* * * 
Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca
Comments
0/500
Comment below to support the creator!
More
back-to-top