2674
Views
“Disident” amusic video at 4k on desktop or 720p on mobile devices. 

Shot on the GoPro HERO camera.

GoPro spherical content requires Google Chrome or the YouTube App on Mobile. View in Google Chrome and use AWSD keys or your mouse to move around. 

Director: Fatos Berisha
VR producer: Agon Nimani
Stitch and Editor: Agon Nimani
Producer: Alban Nimani

Very special thanks to: T-mobile Albania, Intv Albania and Agon Nimani.


The new album DISIDENT featuring: "Une te dua ty," "Nuk mund t'kuptoj", "Pionier", "Disident", "Melankoli" and bonus tracks: "Adresa", "Ma leh't pa dhimbje" is out now: http://www.cdbaby.com/cd/asgjesikurdi...

Connect with Asgje Sikur Dielli:
Web site: http://asgjesikurdielli.info/disident
Instagram: http://instagram.com/asgjesikurdielli
Twitter: http://twitter.com/asdielli
Facebook: http://facebook.com/asgjesikurdiellio...
Soundcloud: https://soundcloud.com/asgjesikurdiel...
Youtube: http://youtube.com/asgjesikurdielli


DISIDENT 

Nuk dua t’bindem, 
nuk dua t’ndihem intim në mesin tuaj, jo
Më thuaj, ëhë

Unë kam provuar, 
nam s’kam sajuar, dhe sado jam munduar, jo
Dhimbja është shtuar, ëhë

Unë si bëj dot ballë, 
Unë s’mund të jem vallë rit i juaj, jo
Unë nuk dua, jo

Do t’mbesim vetëm, 
Unë ti dhe një tjetër, në këtë planet të huaj, jo 
Nuk jam dorëzuar, aha

Do t’mbesim vetem, unë ti dhe një tjetër 
Do t’mbesim vetëm, unë ti dhe një tjetër

Words and music by: Bujar Hundozi
Recorded and mixed by: Faton Dolaku
Comments
0/500
Marhaba
Reply
nononono,and me
Reply
hello
Reply
ok,bro,give up,only me :( @Mr. Bennett Halvorson
Reply
yep,me again
Reply
Do you have other videos?I wanna check them ,too!
Reply
More
back-to-top