< img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5858059&Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;" />
Group 7 Created with Sketch.
1891
Views
En kväll för alla oss som saknar högstadietidens luciatåg och julsånger, och varje jul längtar efter ett sammanhang där vi får sjunga ut. Den här kvällen frossar vi i jul- och luciasånger och sjunger tills vi tröttnar, under proffsig ledning av Katarina Nilsson Bremer. Vi bildar en mega-kör där alla får vara med, där sångglädje står i centrum.

Vi sjunger med hjärtat på rätta stället och bidrar till Malmö högskolas insamling till Röda korsets arbete med att stödja människor på flykt (http://egeninsamling.redcross.se/pa-flykt/8-4951).
Du betalar minst en hundralapp för att delta, antingen genom att swisha 0708-655266 (helst) eller genom att ta med cash (går också bra) och betala på plats. OBS! Om du swishar, ta en skärmdump på betalningen och visa i dörren. Vi hoppas vi kan samla in riktigt mycket pengar!!
Bjud in alla dina vänner!

Restaurangen i Orkanen, Mh Matsalar, bjuder oss på glögg och pepparkakor när våra stämband behöver en paus.
Julsångsbonanzan arrangeras av medlemmar ur Lunchkören för personal på Malmö högskola och är en del i högskolans inititativ Malmö University for Refugees (http://blogg.mah.se/malmouniversityforrefugees)

Välkomna till en riktigt härligt kväll!
Bjud gärna in dina vänner!

/Lunchkören för personal på Malmö högskola