< img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5858059&Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;" />
1980
Views
En kväll för alla oss som saknar högstadietidens luciatåg och julsånger, och varje jul längtar efter ett sammanhang där vi får sjunga ut. Den här kvällen frossar vi i jul- och luciasånger och sjunger tills vi tröttnar, under proffsig ledning av Katarina Nilsson Bremer. Vi bildar en mega-kör där alla får vara med, där sångglädje står i centrum.

Vi sjunger med hjärtat på rätta stället och bidrar till Malmö högskolas insamling till Röda korsets arbete med att stödja människor på flykt (http://egeninsamling.redcross.se/pa-flykt/8-4951).
Du betalar minst en hundralapp för att delta, antingen genom att swisha 0708-655266 (helst) eller genom att ta med cash (går också bra) och betala på plats. OBS! Om du swishar, ta en skärmdump på betalningen och visa i dörren. Vi hoppas vi kan samla in riktigt mycket pengar!!
Bjud in alla dina vänner!

Restaurangen i Orkanen, Mh Matsalar, bjuder oss på glögg och pepparkakor när våra stämband behöver en paus.
Julsångsbonanzan arrangeras av medlemmar ur Lunchkören för personal på Malmö högskola och är en del i högskolans inititativ Malmö University for Refugees (http://blogg.mah.se/malmouniversityforrefugees)

Välkomna till en riktigt härligt kväll!
Bjud gärna in dina vänner!

/Lunchkören för personal på Malmö högskola
back-to-top